Om meg/historie

Øljetongens historie

Øljetongen startet som en bildeserie på instagram merket #føljetongen, men utviklet seg snart til #øljetongen. Derav det litt spesielle navnet. Vi flyttet så virksomheten over til Facebook, hvor vi i skrivende stund fortsatt legger ut bilder og tanker rundt livets nektar, øl! Det er i utgangspunktet meg Kristian som vil drive siden, men jeg har siden Øljetongens spede begynnelse anmeldt og reflektert rundt øl sammen med min kollega Bjørn Sigurd. Han bidrar også fortsatt med anmeldelser til Øljetongen på Facebook. 

 

Om meg

Jeg er en 35 år gammel kar med en relativt fersk forkjærlighet for skikkelig god øl! Lærer av yrke, bosatt i Bærum med samboer og to små barn i alderen 3 til 5 år. Det hele begynte med at jeg og en lærerkollega i 2012 begynte å legge ut bilder av øl vi hadde drukket på instagram med en kort oppsummering av brygget. Snart var jeg fortapt i dette herlige brygget, hadde jeg virkelig levd mine første 33 år her på jordkloden i den tro at Heineken, Kronenbourg 1664 og Amstel Pulse var det ypperste innen øl? Ja, beklageligvis. Men så startet min tørst etter kvalitetsøl virkelig å ta av. Veien var kort fra godbitene i buktikk, som Lervigs Lucky Jack og Nøgne Ø's GPA, til Vinmonopolets utvalg. Å finne og teste nye øl ble nærmest en besettelse, og jeg startet å legge testene mine inn på RateBeer. Omtrent samtidig startet jeg siden Øljetongen på Facebook, hvor jeg inntil nå har lagt ut tester, anmeldelser og annet om øl. Siden jeg nyter å teste nye øl, samt har en forkjærlighet for å skrive fant jeg ut at en blogg var tingen for meg. Så får vi se da, om noen vil lese skribleriene mine...